Pitanja i odgovori

Zašto je dobro imati bočne vjetrobrane na automobilu?

Bočni vjetrobrani na vozilu imaju brojne prednosti:

  • Kod svih vremenskih prilika, prozori mogu biti malo otvoreni. To pridonosi ugodnijim uvjetima vožnje, a ne stvara se dodatna buka i propuh.
  • Idealni su za pušače, jer se prozori mogu otvoriti. Ne stvara se jako strujanje zraka, a ipak dovoljno da omogućuje brži izlazak dima iz vozila.
  • U ljetnim danima boljom cirkulacijom zraka smanjuju vrućinu u vozilu. Iz tog razloga nije potrebno stalno paliti klimu, naročito kada se radi o gradskoj vožnji, gdje su relacije kratke.
Od kojeg su materijala izrađeni?

Bočni vjetrobrani su izrađeni od lijevanog pleksiglasa, kod kojeg ne dolazi do promjena djelovanjem vanjskih vremenskih uvjeta.

Koje su boje?

Za sva osobna vozila bočni vjetrobrani su blago zatamnjeni, pa štite od sunca. Iznimka su bočni vjetrobrani za kamione koji se mogu naručiti i u prozirnoj varijanti.

Gdje se mogu postaviti bočni vjetrobrani?

Bočni vjetrobrani se mogu postavit na prednja vrata, a za neke marke osobnih automobila postoji mogućnost montaže i na zadnja vrata.

Što je potrebno znati prilikom naručivanja bočnih vjetrobrana?

Svakako bi trebali znati marku i tip vozila za koji naručujete, godinu proizvodnje, te broj vrata na vozilu.

Kako se prodaju pojedinačno ili u paru?

U pravilu se prodaju u paru za vozačeva i suvozačeva vrata, ali postoji mogućnost kupnje i pojedinačno.

Da li je montaža komplicirana?

Montaža je jednostavna, nije potreban nikakav dodatni alat. Uz svaki bočni vjetrobran dobijete upute i sve što je potrebno za montažu. Možete pogledati i video na ovoj stranici (kliknite "Postavljanje" u navigaciji).

Dostava i plaćanje?

Dostava unutar 5 - 15 dana na Vašu adresu, plaćanje po primitku robe dostavljaču ili uplatom na račun.